17 maj 2011

FörpackningstisdagDet ryktades att Blåvitt var tillbaka, det var knappt man kunde tro det. Men jo, en tur till Konsum så är jag ett gigantiskt cornflakespaket rikare.

Är det verkligen tillbaka? Nej, såklart inte. Det är en pr-grej, med t-tröjan "T-TRÖJA" och andra marknadsföringsprodukter på bordet. Finns väl i sig inget dåligt i det.

Det är nostalgiskt med förpackningen, men svårt att motivera den utöver det. Det extremt avskalade (och lätt statliga) gör inte så mycket för produkten. Till vissa saker funkar det, som skorpor, limpa och toalettpapper, när jag kan se innehållet genom plasten och göra en bedömning på om det ser gott ut. Men jag blir inte sugen på te och sockerkaka när förpackningarna inte ger någon som helst hint om smak eller konsistens.

Trycket däremot, blå PMS i 1+0, billigare och bättre kan man inte få det, Coop!

Swedish Coop is taking back their brand Blåvitt (=blue white) from the 70's for a limited time only. I got the cornflakes, but the rest leaves me wanting something else.

4 kommentarer:

 1. Jag spanade in dom i reklambladet och hoppas att det finns nått kvar när vi kommer hem igen. Kaffeburken lockade trots att jag inte gillar kaffe. :) Ses när vi är tillbaka i Sverige?

  SvaraRadera
 2. Ja, väldigt gärna! När är det förresten?
  Tänkte ringa dig idag, men det hade ju inte varit nån idé... ;)

  SvaraRadera
 3. glassigt värre :9 trodde att det var du som gjort på uppdrag av posten. vill minnas att jag trott det förut. hmmm. HALLÅ POSTEN! här finns det potential.

  å blå vitt...tycker liksom att det är svårt med tub- tandkräm och sen kaviar, tänk å ta fel där, huua.

  SvaraRadera
 4. Pippilotta: I wish! att jag hade gjort frimärkena. Supersnygga. :)

  Håller med i ditt huuua och lägger till ett uuäää.

  SvaraRadera