1 mars 2011

FörpackningstisdagFrån bakskåpet i guld och blått, gelatinblad. Men jag kan inte minnas vad jag köpte dem till. (Kanske bara för att förpackningen var fin?)

Är det nån som använder gelatin ibland? Tips mottages tacksamt!

Among our baking supplies, gelatine in a blue and golden box. However I don't remember what I intended to bake when I bought it. (Perhaps it was just pretty.) Any ideas what to make?

9 kommentarer:

 1. varje gång jag ser den här i en affär vill jag köpa den. men så tänker jag att nääääe, det kan jag ju inte göra bara för att den är fin. så jag skulle också vilja ha tips på användningsområden!

  SvaraRadera
 2. Hej, Favorit Gelatin, det är ju så jäkla roligt. Hur många sorters gelatin kan det finnas månne? fast så klart, det behövs ju bara två för att en av dom skall bli favoriten ha ha ha . fin förpackning och snygga golvet:)

  SvaraRadera
 3. Svaret är enkelt men kanske felstavat: Mousse en mass!

  SvaraRadera
 4. Superfin förpackning! Jag skulle göra en smaskig pannacotta. Kanske med lite dajm i. Mmmm.. ;)

  SvaraRadera
 5. magda, kolla in dessa förpackningar...fluffy!
  http://www.thejealouscurator.com/blog/2011/03/01/im-jealous-of-dawn-tan/
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. nu var jag ute o kollade golv...såg vad du menade, ha ha ha, yes ett plastgolv som skall se ut som ett annat plastgolv. knepigt.trodde först du menade kork i plast som i dagsläget skulle vara det mest praktiska....och nu börjar jag tycka att det är riktigt snyggt (även om jag är uppvuxen med det). gillar också inredningar med plywood, URSNYGGT tycker jag!

  SvaraRadera
 7. TACK för alla kommentarer!

  Hilda: Jo, man får det! Användningsområdet brukar ge sig så småningom... ;)

  Pippilotta: Det är verkligen komiskt, det där med Favoritgelatin. Men också så skönt hederligt liksom. :) Korkiplast ja, det är jag också uppvuxen med. Sjukt praktiskt. Våga lägga korkiplast igen!
  Kommer att tänka på en butiksinredning i plywood som var så extremt snygg, men nu kommer jag inte på var jag sett det. Återkommer om minnet kommer tillbaka.

  Rebecka: Mousse är gott! Har du och Herr P nåt favvorecept?

  Emma: Tack för tipset! Jag ska erkänna att jag aldrig vågat göra pannacotta, men det är ju så gott så man dånar. Jag kanske vågar nu när jag har så mycket gelatin att jag kan misslyckas hur många gånger som helst. ;)
  Kul att kolla in din blogg!

  SvaraRadera
 8. Använder det aldrig , men vill ändå köpa för den e så snygg!!

  SvaraRadera
 9. Exakt Jenny! :)

  Om jag lyckas göra nåt gott lovar jag att uppfölja.

  SvaraRadera