11 jan. 2011

FörpackningstisdagIbland blir det sådär bra i hela hyllan, när förpackningarna hjälper varandra.

Och på tal om kaffe:


Slurp!
/Tedrickaren

I love it when the different packs help each other out and the whole shelf looks awesome. It's inviting me in – and I don't even drink coffee. Bonus cans from another store underneath. Slurp!

3 kommentarer:

 1. ibland kan man tro att dom matchar i butiken när dom packar upp, om det inte vore för innehållet då. en såndäringa kaffeindian vill ja ha bums!

  SvaraRadera
 2. Åh! Man skulle ha en kaffeindian och en tecowboysare på en hylla i köket! Hur snyggt hade inte det varit?! Nu ska man bara hitta en cowboy... Jag litar på dej och dina förträffliga förpackningsögon! :)

  SvaraRadera
 3. Pippilotta: Alltså såhär i efterhand fattar jag ju inte varför jag inte köpte en kaffeindian. (Kan haft nåt att göra med att resväskan redan var full av bland annat det här: http://magdaloony.blogspot.com/2010/01/forpackningsheaven-hamburg.html
  Men ändå – why?)

  Mia: En tekobåjsare, varför har ingen tänkt på det?! Ska vi bli tetillverkare? Jag vet att Pippilotta här ovan är en fena på att rita både indianer och cowboys ( http://kollijox.blogspot.com/2010/12/sa-har-mitt-i-matten-nar-jag-inte-kan.html )
  Vi kanske kan fråga henne om hjälp?

  SvaraRadera